"Lletrasonats" és una proposta única i inèdita que pretén mostrar el múscul de la música en català, la qualitat que sempre ha tingut i la seva riquesa estilística i d'accents. "Lletrasonats" punxarà música en català, de totes les èpoques, estils i procedències, clàssics i temes poc populars, grans grups i desconeguts absoluts. I ho farà a partir d'un fil conductor que lligarà cada selecció musical i que permetrà mostrar la potència de la música en català i, sobretot, que en català, es canta de tot i en tota mena d'estils variats i diferents.

"Lletrasonats" posarà en valor el contingut de la discoteca de Catalunya Ràdio, el seu arxiu musical, a més d'aportar propostes que s'han mogut en àmbits exclusivament digitals o amb una obra de difícil accés. També explotarà la potencialitat dels webs de Catalunya Ràdio i de Viasona com a suport de difusió del programa i de les cançons exposades. Amb aquest format, es busca crear un espai que faci cultura, país i mostri la unitat de la llengua i dels diferents territoris on es parla. Que l'oient descobreixi música, nova i vella, de tots els estils, i ampliï el seu background musical. Un programa que sigui escoltat i gaudit també a les Illes Balears i al País Valencià. Un espai que ajudi a promocionar la música en català, que sigui útil per als grups i discogràfiques i la resta de la indústria nacional.

L'eix temàtic de cada entrega de "Lletrasonats" serà diferent i imprevisible i lligarà totes les cançons programades. Aquest plantejament apel·la l'oient, desperta la seva curiositat i el repta, un cop descoberta la temàtica de la següent emissió, a jugar a encertar algun dels temes que hi sonaran. L'espai també estarà obert als suggeriments dels oients, tant en la recomanació de cançons com d'eixos temàtics.

Si teniu qualsevol suggeriment de lletra o de temàtica per als capítols de Lletrasonats, ens podeu trobar a les xarxes: a Twitter, Facebook i Instagram. També ens podeu fer arribar les vostres idees per correu electrònic: lletrasonats@catradio.cat.

Anar al contingut