Codina vs. Macià, duel d'Ernests al "Fora de context"!
#ForaDeContext

Macià vs. Codina, duel d'Ernests a "Fora de context"

Qui ens hauria dit que començaríem parlant de tractaments contra l'alopècia i acabaríem descobrint l'autèntic messies de Catalunya?

Actualitzat

En rigorós directe, minuts després que Ernest Codina acomiadés "APM?" i segons abans que Ernest Macià intervingués a "Tot costa" amb les últimes novetats de bàsquet, dos -no tan- vells amics s'han trobat a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio.

Tot va començar al backstage d'un Canet Rock... i des d'aleshores que podrien estar hores xerrant! Però comencem pel principi, responent les preguntes dels oients. Com van començar al món de la ràdio?

Ernest Codina: "Vaig néixer al novembre i al desembre ja estava fent de nen Jesús. Des de petit sabia que em volia dedicar a l'entreteniment, m'agradaven els micros, les càmeres..."

Espera, espera... Que quan tenia un mes de vida ja estava fent de nen Jesús? Al Macià li ha sorprès la dada tant com a nosaltres i n'ha volgut saber més! Pel que es veu, el pare de Codina era fuster i es diu Josep, cal res més per estar d'acord amb el nostre expert en bàsquet?

Ernest Macià: "Oh, ets el nostre messies, genuflexió!"

Increïble descobriment! Però tornem on érem...

Ernest Macià: "Amb 18 anys vaig guanyar el concurs del "Los 40 Principales" per suplir l'estiu i vaig començar a fer radiofórmula. Recordo que una de les primeres cançons que hi vaig punxar va ser precisament "La flaca", i el cert és que quan marxa Pau Donés, marxa una part de tu."

Una coincidència que els ha portat a reflexionar sobre les diferents reaccions a la xarxa quan mor algú públic. Hi ha massa 'postureig'? Es frega la hipocresia? Tots dos s'han posat força d'acord, però sembla clar que és un tema que genera debat. I tot i que el Macià va començar presentant programes musicals, ja fa més de dues dècades que es dedica a les transmissions de bàsquet. Sabeu quina ha estat la gran inquietud del seu homònim? Com s'ho fa per memoritzar noms de jugadors iugoslaus o russos!

També hem descobert que el món dels esports els uneix, però no el bàsquet, que a Codina no li ha interessat mai (segons les seves pròpies paraules), sinó el futbol. El company d'"APM?" va arribar a jugar a la primera divisió catalana amb el Vic! Saps en quina posició?

El que segurament no saps és com se n'han sortit del 'casar, besar o matar' amb els seus companys de micròfons...

Codina: "Matar la Terribas segur que no, em mata ella a mi. Li faria un petó... Al Cazorla el mataria cada dia. I em casaria amb l'Adam Martin, és un tio atractiu i molt bona persona, però jo soc molt carnívor..."

 

Pobre Cazorla! Que per cert, tant ell com Joel Díaz han fet un cameo al live que ha posat fi al 'shippeig' amb Juliana Canet. El Joel assegura que no té opcions... Si vols saber-ne tots els detalls i veure com el Macià i el Codina ho deixarien tot per presentar "Operación triunfo", aquí et deixem la conversa sencera!

 

 

Tot i més, cada dijous en una trobada informal amb més protagonistes a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut