Montse Aguilera presenta "Els concerts", de dilluns a divendres, a les 11 del matí, i Eulàlia Benito els de les 8 del vespre. La franja de les 16.00 i la de diumenge a les 20.00 oferirà una selecció de concerts ja emesos amb anterioritat.

Com a novetat aquesta temporada, Raimon Colomer és la veu d'"Els concerts" els dissabtes a les 11.00. Per la seva banda, Joan Vives, per divuitena temporada consecutiva, presentarà les transmissions del concert matinal de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), els diumenges a les 11.00.

La música en viu continua sent la protagonista de l'espai "Els concerts", un programa indispensable de l'emissora. Els enregistraments de concerts i les transmissions en directe són un dels pilars fonamentals de la programació del canal. Cada mes, s'ofereixen al voltant de 80 enregistraments de concerts fets a casa nostra o provinents de l'intercanvi amb les emissores de la Unió Europea de Radiodifusió (UER). Com és habitual, els concerts s'emeten en diferit o bé en directe, amb una programació que té com a segells distintius la qualitat i l'excel·lència musical.

Anar al contingut