L'"Enigmàrius" amb més participació de la història
El matí de Catalunya Ràdio

L'"Enigmàrius" trenca el rècord històric de participació

La paraula "canya" ha aconseguit 2.665 participants, la xifra més alta en els deu anys d'emissió

Actualitzat

L'espai "Enigmàrius" ha batut un rècord històric i ha assolit una xifra de 2.665 participants en l'enigma que Màrius Serra ha plantejat aquest dilluns. És la màxima participació en els deu anys d'emissió d'aquesta secció diària del programa "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Mònica Terribas.

L'enigma verbal que Màrius Serra ha proposat és "Aquesta és de cervesa o de pescar", de cinc lletres. Dels 2.665 participants, 2.648 han encertat aquest enigma amb la paraula "canya", i el guanyador ha estat Josep Maria Altimir Sans.

Des de fa un mes, l'"Enigmàrius" ha estrenat un espai digital específic al portal de catradio.cat, des d'on es pot concursar. Aquest nou sistema de votació "on line" ha quadruplicat el nombre de participants i ha aconseguit arribar als 1.900 usuaris diaris, cosa que ha consolidat l'interactiu.

Fins ara, l'anunciat més participatiu era el del 7 de novembre del 2014: "Pot contenir paperetes o cendres", de quatre lletres, amb la resposta "urna". El van intentar resoldre 2.500 persones.

L'espai "Enigmàrius" es planteja de dilluns a divendres, a les 7.50, i la participació és oberta fins a les 9.30.

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut