Ciutat Maragda

Llibres que enamoraran diferents generacions

Arnold Lobel, Lola Anglada, Tove Jansson i Alice Bossut signen quatre històries universals

Actualitzat

Tot tenim un conte o un relat que ens ha influenciat. Potser ens va fer descobrir la nostra vocació o connectar amb emocions que ni sabíem que sentíem. A les recomanacions de la setmana del "Ciutat Maragda", la llibreria El Genet Blau ens proposa quatre llibres per a totes les edats que ens faran gaudir de la simplicitat de compartir i recordar.

"Els dies passen amb en Gripau i en Gripere", d'Arnold Lobel. Traduït per Jordi Ainaud (Entredos)

Amb aquest quart volum es completa la sèrie d'en Gripau i en Gripere, una celebració dels 50 anys d'amistat entre aquests dos gripaus tan entranyables que han enamorat diferents generacions. Primers lectors.

"El més petit de tots", de Lola Anglada (Libros del Zorro Rojo)

L'any 1937, Lola Anglada va escriure aquest llibre per posar en relleu la maleïda guerra i com n'és de necessària la pau.

La publicació inclou dos assajos sobre l'autora i la literatura infantil i juvenil durant la II República. Apte per a tota la família.

"Que ve el cometa!", de Tove Jansson. Traduït per Carolina Moreno (L'Altra Tribu)

És una novel·la que ens fascinarà tant als grans com als petits. Amb humor i sensibilitat, l'autora ens fa entrar a la vall dels Mumins d'una manera tan intensa que et venen ganes de quedar-t'hi a viure.

"El gegant del llac", d'Alice Bossut i Marco Chamorro (Yekibud)

Es tracta de la recuperació d'una llegenda quítxua amb què ens traslladem a les muntanyes, volcans i llacs andins. És un llibre desplegable preciós, amb una edició excel·lent. Apte per a tota la família.

En vols més? A la pàgina de "Ciutat Maragda" hi trobaràs més recomanacions.

Anar al contingut