Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"

Conversem amb el dermatòleg i historiador palestí Salah Jamal sobre una de les cuines que més ens ha influït: la cuina àrab. Tot això amb motiu de la reedició del seu "Aroma àrab". També parlem amb Ferran Adrià, que considera aquest llibre un "clàssic imprescindible". Descobrim el most amb la sommelier Clara Antúnez. Toni Massanés ens recorda què hem de comprar aquest principi d'octubre, Philippe Regol visita el restaurant L'Horta de Tavertet i sotmetem el cuiner televisiu Marc Ribas a un tast que posarà a prova les seves papil·les gustatives.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS