Menú degustació caníbal
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Menú degustació caníbal

Menú degustació caníbal

Si haguéssim de compartir taula amb l'home prehistòric, li agradarien els canelons? L'hi preguntem a l'arqueòleg Eudald Carbonell. L'any que tanca el Sant Pau de Carme Ruscalleda, ens n'hem acomiadat i també hem recordat dues figures: la del gastrònom, escriptor i periodista Manolo Vázquez Montalbán, i la d'un xef que va ser el primer a aconseguir tres estrelles Michelin a Catalunya: Santi Santamaria. No en té, d'estrella, i no la vol, l'Albert Ventura, del restaurant Coure de Barcelona. Un fil musical o una il·luminació poc adequats influirà negativament en la nostra experiència gastronòmica; n'hem parlat amb Enric Pol, psicòleg ambiental, en un McDonald's. Al Restaurant Caníbal apostem pel producte fresc i de proximitat: hem anat al port de Barcelona, per reivindicar menys contaminació marítima i més espècies de peixos; i també hem viatjat fins a Borriana (a la Plana Baixa) per parlar del conreu de la mandarina i per tastar-ne!