Menú degustació caníbal
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Menú degustació caníbal

Si haguéssim de compartir taula amb l'home prehistòric, li agradarien els canelons? L'hi preguntem a l'arqueòleg Eudald Carbonell. L'any que tanca el Sant Pau de Carme Ruscalleda, ens n'hem acomiadat i també hem recordat dues figures: la del gastrònom, escriptor i periodista Manolo Vázquez Montalbán, i la d'un xef que va ser el primer a aconseguir tres estrelles Michelin a Catalunya: Santi Santamaria. No en té, d'estrella, i no la vol, l'Albert Ventura, del restaurant Coure de Barcelona. Un fil musical o una il·luminació poc adequats influirà negativament en la nostra experiència gastronòmica; n'hem parlat amb Enric Pol, psicòleg ambiental, en un McDonald's. Al Restaurant Caníbal apostem pel producte fresc i de proximitat: hem anat al port de Barcelona, per reivindicar menys contaminació marítima i més espècies de peixos; i també hem viatjat fins a Borriana (a la Plana Baixa) per parlar del conreu de la mandarina i per tastar-ne!

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS