Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona

Durada: 53 min
27/06/2021
Can Calopa és un projecte únic: no només fan un bon vi negre, sinó que també donen feina a una vintena de joves amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. Passegem per les vinyes de la masia Can Calopa de Dalt, al parc de Collserola, amb Iñigo Haughey, responsable de Producció del celler i membre de l'OIivera, la cooperativa que gestiona el projecte. Ens explica què té d'especial l'únic vi fet a Barcelona i com es gestiona un equip tan divers. També visita el restaurant caníbal la nostra sommelier Clara Antúnez, amb qui no beurem vi però sí aigua, ara que arriba la calor i hem d'estar ben hidratats. Parlarem d'una de les combinacions més extraordinàries i refrescants: llimona i aigua, la llimonada. Amb el nostre "gourmet rodamón" Jordi Luque tastarem una salsa d'aperitiu iniciativa d'un jove apassionat del picant. Es diu "Catalan Rosso" i es fa a Lleida. I el Salvador Garcia-Arbós s'atreveix amb el tast del "Nyap o top?" I acabem amb tot un clàssic del cinema italià!

Àudios