Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons

Durada: 54 min
20/04/2019
Amb el nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz (@librosalabrasa), us descobrim títols sobre cuina i gastronomia per tots els gustos i parlem amb tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial Columna); Anna Bellsolà, propietària dels forns Baluard, amb "Pan Baluard" (Roca Editorial), i Vicent Marqués, historiador, amb "Història de la cuina catalana i occitana. Les salses, els aperitius i les sopes" (Editorial Sidillà). L'escriptora Marta Pessarrodona ens explica la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de productes de temporada; David Guzmán, periodista i presentador del programa "Ciutat maragda" tasta uns llibrets al "Nyap o top?"; Philippe Regol menja al restaurant Dos Pebrots del xef Albert Raurich i la propina la posa Jordi Asturgó, de l'"APM?".

Àudios