Valorem prou el vi catàlà?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Valorem prou el vi catàlà?

Valorem prou el vi catàlà?

Regions vinícoles com Toro, Ribera de Duero, Rioja, Bordeus o Califòrnia saben com cuidar i valorar els seus productes. A les cartes dels restaurants o a les botigues el primer que mostren són els vins de les seves zones. I a Catalunya, ens creiem prou el producte fet a casa? Convidem propietaris de botigues i restaurants perquè ens expliquin quina és la seva filosofia. Són Marisol Hernàndez propietària de la vinateria vermuteria Verol, a Barcelona, especialitzada en petits cellers de vins i caves, Víctor Jiménez, propietari de la botiga La Vinícola, situada també a la capital catalana, especialitzada en vins catalans i especialment de la Catalunya Nord i Santi Amigó, propietari del Restaurant Cal Cim, de Sant Pau d'Ordal, a l'Alt Penedès, on la carta és exclusivament de vins de la comarca.

Anar al contingut