Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Valorem prou el vi catàlà?

Durada: 52 min
17/08/2019
Regions vinícoles com Toro, Ribera de Duero, Rioja, Bordeus o Califòrnia saben com cuidar i valorar els seus productes. A les cartes dels restaurants o a les botigues el primer que mostren són els vins de les seves zones. I a Catalunya, ens creiem prou el producte fet a casa? Convidem propietaris de botigues i restaurants perquè ens expliquin quina és la seva filosofia. Són Marisol Hernàndez propietària de la vinateria vermuteria Verol, a Barcelona, especialitzada en petits cellers de vins i caves, Víctor Jiménez, propietari de la botiga La Vinícola, situada també a la capital catalana, especialitzada en vins catalans i especialment de la Catalunya Nord i Santi Amigó, propietari del Restaurant Cal Cim, de Sant Pau d'Ordal, a l'Alt Penedès, on la carta és exclusivament de vins de la comarca.

Àudios