Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

El triestrellat ABaC, el món del rom i les noves Riedel

Durada: 56 min
20/05/2022
La més alta cuina a Barcelona és un dels grans protagonistes d'avui. Hem convidat Alejandro Icart, que, a més de sommelier, és el nou director de l'ABaC, el triestrellat restaurant del televisiu Jordi Cruz. També parlem amb Oriol Elias i Beltrán Ferri, del Barcelona Rum Club, amb seu a la cocteleria Collage del barri del Born de Barcelona, que ja supera els 100 associats i disposa de més de 200 referències d'aquest destil·lat. I també tastem amb unes noves copes de Riedel ben especials. Es tracta de la nova sèrie Veloce, de la qual ens parla Jordi Segura, d'Euroselecció i Wito. I a la secció 'La caçadora de productes' ens acompanya en Marc Castells de Marisc Mediterrani, productors artesanals d'ostres i de musclos al delta de l'Ebre des de l'any 1985.

Àudios