Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"

Durada: 55 min
08/11/2020
Convidem al restaurant caníbal una de les figures més destacades del periodisme gastronòmic, Mikel López Iturriaga, el fundador i cuiner en cap d'El Comidista, una de les webs de referència sobre gastronomia a Espanya. Amb ell parlem de l'èxit d'aquest portal, de la controvertida figura del periodista gastronòmic, de restaurants i també del seu darrer projecte televisiu, "Banana Split" (La 2), en què barreja dues de les seves grans passions: la música i la cuina. El director de la Fundació Alícia Toni Massanés ens resol dubtes sobre els prebiòtics i els probiòtics. L'alimentació pot ajudar a millorar la nostra flora intestinal? El so del Salvador Garcia-Arbós és el de la flama de gas. La cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall, convida a sopar Mercè Rodoreda! Què cuinarà per a l'escriptora? El crític gastronòmic Philippe Regol s'atreveix a tastar un tiramisú industrial de marca blanca al "Nyap o top?". Acabem amb una escena de "Friends".

Àudios