Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"

Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"

Convidem al restaurant caníbal una de les figures més destacades del periodisme gastronòmic, Mikel López Iturriaga, el fundador i cuiner en cap d'El Comidista, una de les webs de referència sobre gastronomia a Espanya. Amb ell parlem de l'èxit d'aquest portal, de la controvertida figura del periodista gastronòmic, de restaurants i també del seu darrer projecte televisiu, "Banana Split" (La 2), en què barreja dues de les seves grans passions: la música i la cuina. El director de la Fundació Alícia Toni Massanés ens resol dubtes sobre els prebiòtics i els probiòtics. L'alimentació pot ajudar a millorar la nostra flora intestinal? El so del Salvador Garcia-Arbós és el de la flama de gas. La cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall, convida a sopar Mercè Rodoreda! Què cuinarà per a l'escriptora? El crític gastronòmic Philippe Regol s'atreveix a tastar un tiramisú industrial de marca blanca al "Nyap o top?". Acabem amb una escena de "Friends".

Anar al contingut