Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"L'escudella et pot fer català!"

"L'escudella et pot fer català!"

L'Hispània és la resistència. És dels pocs restaurants catalans que han crescut aliens a les modes i que avui, 70 anys després de la seva inauguració, continua practicant la mateixa cuina de sempre: la cuina familiar. Visitem l'Hispània, a Arenys de Mar, al Maresme, i parlem amb la Lolita i la Paquita Rexach, que ens ensenyen a fer la seva escudella i la seva pilota. Treballadores incansables que encara avui, ja jubilades, passen cada matí pel restaurant per controlar que el Raimon Braun, fill de la Paquita i al capdavant del restaurant junt amb la seva dona Marta Aulèstia, fan les coses com toca. Amb tots ells conversem sobre l'evolució de la cuina i dels gustos dels comensals. També convidem al restaurant caníbal Oriol Junqueras, que ens visita en qualitat d'historiador per explicar-nos l'origen de l'escudella, els canelons i els torrons. I aprofitant que el tenim assegut a taula el convidem a tastar el torró de tortell de Reis per decidir si és nyap o top.

Anar al contingut