Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda

L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda

Quant fa que no mengeu anguila? Amb la pescadora i antropòloga Àgueda Vitòria parlem d'aquest peix blau d'aigua dolça misteriós i fascinant que està amenaçat. També coneixerem el projecte Rooftop Smokehouse, que elabora anguila fumada. Visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, amb qui parlarem dels ous: la seva cocció i les seves propietats. Al "Nyap o top" convidem Toni Arbonès per celebrar els 25 anys d'un dels programes històrics de Catalunya Ràdio, "Els viatgers de la Gran Anaconda". També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i el plat estrella d'un restaurant de Valls especialitzat en esmorzars de forquilla, Ca l'Àngel.

Anar al contingut