Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Josep Roca: "Un cambrer té l'oportunitat de millorar la vida de les persones"

Durada: 1 h 3 min
08/01/2023
Els del restaurant caníbal anem fins al barri de Talaià, a Girona, per conversar amb Josep Roca, cambrer de vins (com li agrada definir-se) i ànima d'El Celler de Can Roca junt amb els seus germans, Joan i Jordi. Amb ell fem un recorregut per Can Roca, el bar dels pares, on Josep va conrear la passió pels vins i pel servei de sala. Continuem passejant fins a El Celler de Can Roca, entrem a la seva cuina i fem un recorregut per la sala fins a arribar al celler, segurament un dels millors cellers de restaurant del món. Fem una mica d'història amb Inés Butrón, amb qui descobrim que la fusió és tan antiga com la mateixa història de la humanitat. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so de Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat d'El Jardí dels Pomers en el preciós poble de Bagergue, a la Vall d'Aran.

Àudios