El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto

Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The Source Nutrition, un organisme independent format per 21 científics que no accepta cap publicitat, patrocini comercial ni assessorament mèdic. Amb el periodista Marc Casanovas, el nostre home a Boston (Massachusetts), sabrem en què consisteix aquesta fórmula màgica. L'actriu Estel Solé recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les propietats nutricionals de les bledes i d'altres productes que trobem ara de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Via Veneto de Barcelona i ens explica el seu nou rumb, i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina de la Vall d'en Bas, a la Garrotxa.