Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El costat fosc de la xocolata que mengem

El costat fosc de la xocolata que mengem

Segurament el Nadal és l'època de l'any en què mengem més xocolata, i més peix i marisc! D'on ve la xocolata que mengem? I com afecta el canvi climàtic el seu conreu? Ho descobrim amb el Marc Casanovas, que ho sap tot d'alimentació i escalfament global. I la nostra pescadora de referència, l'Àgueda Vitòria, ens explica per què pugen tant els preus del marisc per aquestes dates, i quins són els peixos alternatius que també poden fer festa en un àpat de Nadal sense necessitat d'arruïnar-nos. El llibreter caníbal Nacho Borraz, de La Central de Barcelona, ens fa la tria dels 6 millors llibres sobre cuina i gastronomia que s'han publicat aquest any. Llibres que podem regalar o autoregalar-nos aquestes festes: que ens fan pensar, que ens animen a cuinar i que ens fan salivar només mirant-los. També descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós, i els del restaurant Marimorena, a Sant Boi de Llobregat, ens fan venir ganes de visitar-los per tastar el seu fricandó de carxofes.

Anar al contingut