El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli

El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli

D'on ve el cafè que bevem i com es conrea? Quina quantitat de cafeïna conté un espresso? I un cafè de filtre? Totes les respostes les tenen Oriol Mestre, barista de la cafeteria Bond del barri de Sant Gervasi de Barcelona, i Salvador Sans, expert cafeter i propietari de Cafès el Magnífico. També anem fins a Figueres de la mà del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens explica la importància de la cuina de l'Alt Empordà en l'evolució de la cuina catalana; sabrem quina és la Magdalena de Proust de la pianista Clara Peya; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens parla dels cargols i d'altres productes de temporada; la periodista gastronòmica Carme Gasull s'asseu a la taula del restaurant Caníbal i tasta un snack d'algues al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al nou restaurant de l'Hotel Casa Fuster: el Panot; i la propina la posa Jordi Asturgó del programa "APM?"

TEMES:
Top CatRàdio