L'entrevista

  • Paco Bere: "Espetero" de tota la vida
    Escolta àudio

    Paco Bere: "Espetero" de tota la vida

    Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.

    Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.

  • Taberna Pedraza: producte, producte i producte
    Escolta àudio

    Taberna Pedraza: producte, producte i producte

    Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.

    Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.

  • Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona
    Escolta àudio

    Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona

    Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.

    Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.

  • Chapi Ferrer, llegenda del Barça i del Chelsea
    Escolta àudio

    Chapi Ferrer, llegenda del Barça i del Chelsea

    Albert Ferrer va ser lateral dret del Barça durant vuit temporades i formava part de l'equip que va guanyar la primera Copa d'Europa del club, l'any 92. I després va jugar-ne cinc al Chelsea. El protagonista ideal per parlar del Barça-Chelsea de Champions... i de la gastronomia de Londres! Actualment és l'entrenador del Barça Legends, un equip que fa una gira pel món amb exjugadors il·lustres del conjunt blaugrana.

    Albert Ferrer va ser lateral dret del Barça durant vuit temporades i formava part de l'equip que va guanyar la primera Copa d'Europa del club, l'any 92. I després va jugar-ne cinc al Chelsea. El protagonista ideal per parlar del Barça-Chelsea de Champions... i de la gastronomia de Londres! Actualment és l'entrenador del Barça Legends, un equip que fa una gira pel món amb exjugadors il·lustres del conjunt blaugrana.

  • Álvaro Benito, del camp a l'escenari
    Escolta àudio

    Álvaro Benito, del camp a l'escenari

    Álvaro Benito era un jove talent amb gran futur que va jugar al Getafe i al Reial Madrid, però una greu lesió el va apartar del món del futbol. Aleshores va decidir agafar una guitarra i dedicar-se al món de la música. I va crear un grup d'èxit com són els Pignoise.

    Álvaro Benito era un jove talent amb gran futur que va jugar al Getafe i al Reial Madrid, però una greu lesió el va apartar del món del futbol. Aleshores va decidir agafar una guitarra i dedicar-se al món de la música. I va crear un grup d'èxit com són els Pignoise.

  • Albert Raurich, un perico amb dos pebrots
    Escolta àudio

    Albert Raurich, un perico amb dos pebrots

    Entrevistem Albert Raurich, propietari i xef dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Parlem de la seva passió pel futbol, però també per la gastronomia i l'evolució que ha de fer un xef avui en dia per sortir de la cuina i convertir-se en empresari.

    Entrevistem Albert Raurich, propietari i xef dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Parlem de la seva passió pel futbol, però també per la gastronomia i l'evolució que ha de fer un xef avui en dia per sortir de la cuina i convertir-se en empresari.

  • José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès
    Escolta àudio

    José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès

    Parlem amb un entrenador històric que va aconseguir fer pujar el Figueres a Segona i el Lleida a Primera, i va firmar amb l'Alabès la millor temporada de la seva història, arribant a una final europea que van perdre 5-4 contra el Liverpool.

    Parlem amb un entrenador històric que va aconseguir fer pujar el Figueres a Segona i el Lleida a Primera, i va firmar amb l'Alabès la millor temporada de la seva història, arribant a una final europea que van perdre 5-4 contra el Liverpool.

  • Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol
    Escolta àudio

    Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol

    Parlem amb Ramon Maria Calderé, que va jugar al Barça i al Betis. I com a entrenador té una llarga trajectòria a Segona B i a Tercera amb molts èxits i ascensos. Actualment entrena a Salamanca. Descobrirem també la seva relació amb la gastronomia, ja que quan era jugador blaugrana va obrir un restaurant!

    Parlem amb Ramon Maria Calderé, que va jugar al Barça i al Betis. I com a entrenador té una llarga trajectòria a Segona B i a Tercera amb molts èxits i ascensos. Actualment entrena a Salamanca. Descobrirem també la seva relació amb la gastronomia, ja que quan era jugador blaugrana va obrir un restaurant!

  • Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin
    Escolta àudio

    Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin

    Parlem amb Martín Berasategui: un dels millors xefs del món. A més, li encanta el futbol i és aficionat de la Reial Societat, club del qual en té la insígnia d'or i brillants. Propietari del Lasarte, primer restaurant que aconsegueix les 3 estrelles Michelin a la ciutat de Barcelona. Un autèntic crac i un convidat de primer nivell que ens parla de futbol i gastronomia.

    Parlem amb Martín Berasategui: un dels millors xefs del món. A més, li encanta el futbol i és aficionat de la Reial Societat, club del qual en té la insígnia d'or i brillants. Propietari del Lasarte, primer restaurant que aconsegueix les 3 estrelles Michelin a la ciutat de Barcelona. Un autèntic crac i un convidat de primer nivell que ens parla de futbol i gastronomia.

  • Quim Vila, l'expert de vins
    Escolta àudio

    Quim Vila, l'expert de vins

    Parlem amb Quim Vila, propietari de Vilaviniteca i segurament una de les persones que més en sap de vi d'aquest país. Ens explica els seus projectes i també la importància de triar bé una bona copa per beure vi o cava.

    Parlem amb Quim Vila, propietari de Vilaviniteca i segurament una de les persones que més en sap de vi d'aquest país. Ens explica els seus projectes i també la importància de triar bé una bona copa per beure vi o cava.

  • Carlos Cuevas, un culer a Madrid
    Escolta àudio

    Carlos Cuevas, un culer a Madrid

    Parlem amb Carlos Cuevas, actor que fa de Pol Rubio a "Merlí" i que ara està a Madrid gravant "Cuéntame". Ens explica com viu un culer a Madrid i anècdotes de com es viuen els partits de futbol mentre els actors han d'estar a l'escenari treballant. Cuevas és un aficionat al Barça molt jove que gairebé només ha tastat èxits blaugranes.

    Parlem amb Carlos Cuevas, actor que fa de Pol Rubio a "Merlí" i que ara està a Madrid gravant "Cuéntame". Ens explica com viu un culer a Madrid i anècdotes de com es viuen els partits de futbol mentre els actors han d'estar a l'escenari treballant. Cuevas és un aficionat al Barça molt jove que gairebé només ha tastat èxits blaugranes.

  • Toni Gordillo, un tros de Galícia a la costa catalana
    Escolta àudio

    Toni Gordillo, un tros de Galícia a la costa catalana

    Fill d'una família d'un poblet de Galícia, Toni Gordillo demostra la seva passió pels fogons a la cuina d'Hogar Gallego, un restaurant situat a Calella que té tota l'essència del seus orígens gallecs però amb l'experiència d'un xef format amb el gran Santi Santamaria.

    Fill d'una família d'un poblet de Galícia, Toni Gordillo demostra la seva passió pels fogons a la cuina d'Hogar Gallego, un restaurant situat a Calella que té tota l'essència del seus orígens gallecs però amb l'experiència d'un xef format amb el gran Santi Santamaria.

  • Asier Manzanos, un basc cuinant al Vila-real
    Escolta àudio

    Asier Manzanos, un basc cuinant al Vila-real

    Tot i néixer a Vitòria, Asier Manzanos és l'aficionat número 1 del Vila-real. Va arribar a terres castellonenques fa un munt d'anys i amb la seva família van obrir un restaurant anomenat El Vasco. La seva passió pel futbol l'ha fet convertir-se en el cuiner oficial del Vila-real. Parlem amb ell perquè ens expliqui la seva història.

    Tot i néixer a Vitòria, Asier Manzanos és l'aficionat número 1 del Vila-real. Va arribar a terres castellonenques fa un munt d'anys i amb la seva família van obrir un restaurant anomenat El Vasco. La seva passió pel futbol l'ha fet convertir-se en el cuiner oficial del Vila-real. Parlem amb ell perquè ens expliqui la seva història.

  • Sergi Gómez, qualitat de Barcelona a Vigo
    Escolta àudio

    Sergi Gómez, qualitat de Barcelona a Vigo

    Parlem amb Sergi Gómez, defensa del Celta criat al planter del Barça, i descobrim com és la seva vida a Vigo. Ens explica a quins restaurants va, què troba a faltar de Catalunya i descobrim la seva cara més gastronòmica.

    Parlem amb Sergi Gómez, defensa del Celta criat al planter del Barça, i descobrim com és la seva vida a Vigo. Ens explica a quins restaurants va, què troba a faltar de Catalunya i descobrim la seva cara més gastronòmica.

  • Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol
    Escolta àudio

    Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol

    Parlem amb Gerard López, actual entrenador del Barça B i exjugador del València. Un amant de la gastronomia i que també es preocupa per l'alimentació dels joves futbolistes que entrena. Recordem la seva etapa al València i repassem les seves vivències actuals com a entrenador.

    Parlem amb Gerard López, actual entrenador del Barça B i exjugador del València. Un amant de la gastronomia i que també es preocupa per l'alimentació dels joves futbolistes que entrena. Recordem la seva etapa al València i repassem les seves vivències actuals com a entrenador.

Anar al contingut