Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús

Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la cuina marroquina: acolorida, plena d'espècies, confluència de cultures i molt saborosa. L'actor Francesc Orella comparteix amb nosaltres un dels primers plats que va aprendre a cuinar a "La magdalena de Proust". La pizza no podia faltar al top 10 de plats estel·lars de la gastronomia universal; en parlem amb el periodista Salvador Garcia-Arbós. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica les propietats de l'oliva, un producte sense el qual no s'entendria la cuina mediterrània. Pau Arenós, periodista gastronòmic, tasta uns Donettes d'unicorn al "Nyap o top" de Gerard Jubany. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Petit Pau de Barcelona i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des de la Vall d'en Bas.