Llums i (bastantes) ombres a les estrelles Michelin, segons Philipe Regol
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Llums i (bastantes) ombres a les estrelles Michelin, segons Philipe Regol

Llums i (bastantes) ombres a les estrelles Michelin, segons Philipe Regol

El nostre crític per excel·lència, Philipe Regol, esmola els ganivets per valorar l'entrega de les estrelles Michelin que es van donar a Sevilla. A Catalunya, tres restaurants catalans sumen la primera estrella: Aürt i Cinc Sentits, a Barcelona, i Deliranto, a Salou. El restaurant Angle, de Jordi Cruz, guanya la segona i algunes han caigut. A Cantàbria estan contents perquè acullen l'únic nou tres estrelles, les del restaurant Cenador de Amós. Es poden comprar les estrelles Michelin? Encara hi ha restaurants intocables? I... si el Philippe Regol fos inspector de la guia vermella, com quedaria el seu ball d'estrelles?