Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic

Aquest any el Fòrum Gastronòmic té com a leitmotiv el lema "Repensar la gastronomia". I això és el que els hem preguntat a 10 personalitats del món de la gastronomia que ens hem trobat passejant pel recinte de la Fira de Barcelona: com repensarien ells la gastronomia? I com que nosaltres som un restaurant caníbal, els hem fet una altra pregunta indispensable: si ells sabessin que menjant-se algú podrien adquirir tots els seus coneixements, a qui devorarien? El nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz, ens porta dues novetats gastroliteràries. El productor de cinema Lluís Miñarro recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alicia, Toni Massanés, parla de menuts i repassa els productes de temporada que hem de menjar. El crític gastronòmic Philippe Regol analitza els premiats i estrellats de les Michelin 2019. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens des del Masroig, al Priorat. Un menú variat al gust del consumidor.