Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?

Com es viu el Nadal a les taules d'arreu del món? Viatgem a l'Argentina amb Samael Fain, copropietari de l'empresa El criollito; a Palestina, de la mà de l'escriptor i dermatòleg Salah Jamal; també visitem el nord d'Europa per descobrir què cuinen i què mengen els suecs: ens ho explica la xef Nina Olsson, propietària del restaurant Pappa Sven de Barcelona, i acabem la volta al món fixant-nos en el Japó, on aquestes festes són una barreja de costums curiosos, alguns dels quals són importats d'Europa i dels Estats Units. Ens hi acompanya la sommelier i copropietària dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots, Tamae Imachi. I Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica què es cuina i què es menja un dia com avui i com han canviat els menús nadalencs al llarg dels anys