TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els mòbils i gadgets d'aquest estiu 2020
  Escolta àudio

  Els mòbils i gadgets d'aquest estiu 2020

  L'expert "Popap" en tecnologia, Marc Corredera, posa al dia Mariola Dinarès de les últimes novetats en matèria de telefonia mòbil i altres accessoris: mòbils, auriculars, altaveus, aparells per millorar la wifi de casa... Idees per a aquest estiu!

 • Com s'ha fet la campanya "Tant de bo" de TV3 i Catalunya Ràdio?
  Escolta àudio

  Com s'ha fet la campanya "Tant de bo" de TV3 i Catalunya Ràdio?

  Mariola Dinarès parla amb Àlex Marquina, director d'Estratègia de Marca i Promoció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, sobre les interioritats de la campanya d'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, a la qual ha posat música la Suu, amb el seu "Tant de bo".

 • Popap, de 13 a 14 h - 06/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 06/07/2020

  Al "Popap" fem un consultori de telefonia mòbil amb el nostre expert, Marc Corredera, que també analitza algunes de les últimes novetats que està provant. A l'"Informatiu xarxes", Mariola Dinares parla amb Àlex Marquina, director d'estratègia de marca i promoció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, sobre les interioritats de la campanya d'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, a qui ha posat música la Suu, amb el seu "Tant de bo". A "La tele que es mira a la xarxa", Mariola Cubells analitza el fenomen de l'actriu Ana Milán a la xarxa.

 • Jordi Cruz: "Als youtubers no se'ls reconeix prou la feinada que fan"
  Escolta àudio

  Jordi Cruz: "Als youtubers no se'ls reconeix prou la feinada que fan"

  Mariola Dinarès entrevista Jordi Cruz Pérez, el locutor i presentador de televisió que està a punt d'estrenar el nou reality talent de gamers "Top Gamers Academy", un producte de Gestmusic que es podrà veure per Neox i per Twicht. Cruz també repassa la seva trajectòria, sobretot el seu pas pel programa "Art Attack".

 • Lidl entra al joc de les subhastes de sneackers online
  Escolta àudio

  Lidl entra al joc de les subhastes de sneackers online

  Mariola Dinarès conversa amb Roc Massagué sobre el fenomen de la subhasta de determinat calçat esportiu a la xarxa. Fins ara eren marques com Nike, però des d'aquesta setmana, també s'han fet subhastes a diferents països europeus de vambes dels supermercats Lidl.

 • Popap, de 13 a 14 h - 03/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 03/07/2020

  Mariola Dinarès repassa la vida digital del locutor i presentador de televisió Jordi Cruz arran de ser el presentador de "Top Gamers Academy", el primer "reality talent" de "gamers" del món, que produeix Gestmusic. Amb Roc Massaguer analitza el fenomen de la subhasta de sneackers a la xarxa després que hi hagin entrat amb força les vambes del Lidl. I acabem amb l'espai de música de Joan Arenyes, que presenta Off-Score Project, un àlbum de música interactiu en què hi ha participat el català Ferran Bertomeu Castells.

 • Sorpresa catalana a l'entrevista al youtuber Fausto Murillo "TurboSteps"
  Escolta àudio

  Sorpresa catalana a l'entrevista al youtuber Fausto Murillo "TurboSteps"

  Mariola Dinarès entrevista l'entrenador personal colombià Fausto Murillo, que al seu canal de YouTube, TurboSteps, té 4 milions i mig de seguidors i és un dels influenciadors que ha augmentat més de seguidors arreu del món durant el confinament per la Covid-19. Al "Popap" descobrim que va viure a Barcelona i la relació que té amb Catalunya, i també parlem amb ell de racisme a les xarxes.

 • Popap, de 13 a 14 h - 02/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 02/07/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès entrevista l'entrenador personal Fausto Murillo, "Turbosteps", un dels youtubers de fitness més populars del món i que ha augmentat més el nombre de seguidors durant el confinament per la pandèmia del coronavirus. Després de conèixer les tendències i les notícies de l'àmbit digital, Roc Massaguer "Outconsumer" ens porta la divulgadora Sandra Ortonobes, "La Hiperactina", que acaba de publicar "¿Qué puede salir mal? Cómo sobrevivir a un mundo que intenta matarte".

 • Són fiables els termòmetres d'infraroig?
  Escolta àudio

  Són fiables els termòmetres d'infraroig?

  Arran de la Covid-19 els termòmetres d'infraroig, els que prenen la temperatura a distància, s'han posat de moda. Però com funcionen? Són eficaços? Mariola Dinarès ho pregunta a l'enginyer de telecomunicacions especialitzat en electrònica de la UPC Òscar Cases.

 • Zeve, la nova aposta de Pau García Milà
  Escolta àudio

  Zeve, la nova aposta de Pau García Milà

  Mariola Dinarès entrevista l'emprenedor i cocreador d'eyeOS, Pau García Milà, que presenta la seva última aposta tecnològica, Zeve, intel·ligència artificial per combatre la soledat.

 • Popap, de 13 a 14 h - 01/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 01/07/2020

  Mariola Dinarès entrevista Pau García Milà, emprenedor i cocreador d'eyeOS, que ara presenta la seva nova aposta, Zeve, intel·ligència artificial per combatre la solitud. L'enginyer de telecomunicacions de la UPC Oscar Cases ens explica com funcionen els termòmetres d'infraroig i si són eficaços, i acabem el programa amb un Kahoot sobre influencers.

 • #RubiusCancelado, un trending" topic" orquestrat per El Rubius
  Escolta àudio

  #RubiusCancelado, un trending" topic" orquestrat per El Rubius

  Durant moltes hores ha estat TT a Twitter l'etiqueta #RubiusCancelado. Seguidors i no seguidors es mostraven escandalitzats per un símbol amb les mans que El Rubius i els seus companys de directe a Twitch van fer mentre feien el repte d'anar envoltant una síndria amb gomes elàstiques fins que esclata. Què ha passat? Roc Massaguer, "outconsumer", ens explica la "trolejada".

 • Popap, de 13 a 14 h - 30/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 30/06/2020

  Teletreball, aplicacions de rastreig, taxa Google... L'actualitat és tan plena d'interrogants sobre drets digitals que al "Popap" hem fet un consultori amb el nostre advocat de capçalera, Víctor Roselló. A l'"Informatiu xarxes", Roc Massaguer "Outconsumer" ens aclareix què hi ha al darrere de la polèmica a Twitter amb el youtuber El Rubius, que va convertir en trending topic l'etiqueta #RubiusCancelado. Al final del programa, a l'"Espai guru", Mariola Dinarès conversa amb Adrián Sáenz, un jove empresari de només 22 anys que va fundar la seva empresa, Mentorify, quan només en tenia 19; ara la seva facturació volta els 300.000 euros anuals.

 • Samantha: "Soc l'única concursant d''OT' que ha cantat dos cops en català a la mateixa edició"
  Escolta àudio

  Samantha: "Soc l'única concursant d''OT' que ha cantat dos cops en català a la mateixa edició"

  Mariola Dinarès conversa amb Samantha Gilabert, la popular concursant valenciana d'"Operación Triunfo", que recentment ha publicat el seu primer single, "Sin más". Explica que quan va sortir del concurs i va engegar el mòbil, se li va apagar: tenia 230 converses de Whatsapp.

 • Popap, de 13 a 14 h - 29/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 29/06/2020

  Mariola Dinarès entrevista la cantant valenciana Samantha Gilabert, una de les sensacions d'"Operación Triunfo", que ja va ser al "Popap" amb la seva formació Cactus just abans d'entrar al programa, i que recentment ha publicat el seu primer senzill, "Sin más". A l'"Informatiu xarxes", parlem amb el director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, sobre la campanya #NegoCibersegur que ha engegat l'agència perquè les empreses digitalitzin els negocis de manera cibersegura. Al final del programa, Alfons Gorina ens parla de grans retorns ajornats pel coronavirus, i ens planteja una "batalla de ficció": "Top gun" o "Missió impossible"?

Anar al contingut