F5

 • #TonesDeVoluntat, l'etiqueta del Gran Recapte
  Escolta àudio

  #TonesDeVoluntat, l'etiqueta del Gran Recapte

  Parlem de la logística digital del Banc dels Aliments, especialment durant el Gran Recapte, amb Valerie Buscail, cap de projectes de Signia Technologies; Pilar Payà, responsable del Facebook del Banc, i Jaume Ferrández, responsable del Twitter.

 • Les millors claus per treure el màxim de profit del Black Friday
  Escolta àudio

  Les millors claus per treure el màxim de profit del Black Friday

  Aquest divendres és la gran festa del consum, és Black Friday. Llorenç Palomas, director comercial i de Màrqueting de Trilogi Commerce, ens dona consells tant per a empresaris que tinguin comerços digitals com per a usuaris. En un dia on són molt imporants els preus, Antonio Tomás, CEO de Minderest, ens dona les dades de monitoritzar fins a 3.000 articles de diversos portals.

 • Francesc Escribano: "Estem en un moment d'hipertelevisió"
  Escolta àudio

  Francesc Escribano: "Estem en un moment d'hipertelevisió"

  Aquest dissabte es fa al CCCB la 23a Mostra de Televisió de Qualitat, Miniput. Allà s'hi veuran alguns dels programes més innovadors i trencadors de diferents televisions públiques del món. En parlem amb en Francesc Escribano, director de Minoria Absoluta, i Sergi Vicente, director de BTV. Tots dos formen part de l'organització del Miniput.

 • Què té Telegram i no té WhatsApp?
  Escolta àudio

  Què té Telegram i no té WhatsApp?

  Amb la "social media manager" Lola Martínez Sala fem un taller de Telegram i comparem aquesta aplicació amb WhatsApp. Quina de les dues aplicacions és més segura? Quina és més àgil? S'acabarà imposant Telegram per sobre de WhatsApp?

 • El manual d'instruccions per gravar un vídeo en 360 graus
  Escolta àudio

  El manual d'instruccions per gravar un vídeo en 360 graus

  Dins de la quinzena edició del Zoom Festival, es dedica un espai als vídeos immersius. És el Zoom Trendy. La Mariola Dinarès en parla amb Daniel Dou, productor i fundador de Transreal360; Anna Cervera, directora executiva del Zoom Festival d'Igualada; Ignasi Pastori, director de fotografia i operador d'imatge a Ambdos Produccions Audiovisuals, i Arnau Quiles, professor del Departament d'Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili, i autor del llibre "Producción de cine digital".

 • Quin mòbil he de demanar als Reis?
  Escolta àudio

  Quin mòbil he de demanar als Reis?

  El periodista especialitzat en tecnologia i autor del blog tuayudaandroid.com, Marc Corredera, respon a tots els dubtes dels oients que no saben quin mòbil han de posar a la carta dels Reis. Explica opcions per a totes les butxaques i perfils d'usuaris.

 • El secret de les reserves i les llistes d'espera als grans restaurants
  Escolta àudio

  El secret de les reserves i les llistes d'espera als grans restaurants

  Parlem amb Xavi Alba, director organitzatiu del grup El Barri dels germans Adrià, i amb el director del Fòrum Gastronòmic de Girona, Pep Palau, sobre com es fa la gestió de taules als restaurants catalans de més èxit. Quins sistemes informàtics fan servir? Són prou eficients? Quantes reserves tenen cada dia?

 • 10 anys de Citilab, el laboratori tecnològic ciutadà
  Escolta àudio

  10 anys de Citilab, el laboratori tecnològic ciutadà

  El Citilab, ubicat a Cornellà, fa deu anys. És un centre que es va començar a crear el 1997 i que va estrenar seu el 2007. És un espai dedicat a la tecnologia, obert a tothom, on es pot fer realitat gairebé qualsevol projecte. La Mariola Dinarès en parla amb Artur Serra, director de Recerca i Innovació de Citilab, i José Garcia, responsable de l'àrea de Formació de Citilab.

 • El relat del procés
  Escolta àudio

  El relat del procés

  Eva Snijders, "storyteller", i Pau Canaleta, consultor de Comunicació i membre de l'Associació Americana de Comunicació Política, analitzen el concepte "relat" i com s'ha aplicat en la construcció del procés independentista tant per part dels partidaris de la independència com pels unionistes.

 • Realitat virtual per viure la islamofòbia en 1a persona
  Escolta àudio

  Realitat virtual per viure la islamofòbia en 1a persona

  SOS Racisme ha engegat una iniciativa per poder viure el que sent una persona musulmana quan busca feina a Catalunya, va a l'escola o passeja pel carrer. Només calen unes ulleres de realitat virtual que es poden provar aquests dies a l'Arts Santa Mònica. La Mariola Dinarès en parla amb el coordinador del projecte, José Peñín; Raima Chaoui, youtuber que ha gravat l'experiència, i Zakaria Driouech, del canal Familia TV.

 • Cinc "tuitstars" sobre el procés
  Escolta àudio

  Cinc "tuitstars" sobre el procés

  Mariola Dinarès entrevista cinc tuitaires de l'estat espanyol amb molts seguidors perquè donin la seva opinió sobre tot el que està passant a Catalunya. Són GerardoTC, Bob Estropajo, Protestona, Zuriñe i Pablo MM.

 • Què és un bot? Com el podem detectar? Qui en treu benefici?
  Escolta àudio

  Què és un bot? Com el podem detectar? Qui en treu benefici?

  L'expert en anàlisi i estratègia en xarxes socials i continguts en línia Quique Azcona ens fa una classe pràctica i molt didàctica de com s'utilitzen els bots a la xarxa. Aquests automatismes dirigits per programadors són capaços de modificar els resultats d'un debat o de generar estats d'opinió.

 • Toni Soler està preocupat pels bots, i aquí li donem solucions!
  Escolta àudio

  Toni Soler està preocupat pels bots, i aquí li donem solucions!

  El periodista Toni Soler ens va explicar que té detectat que cada vegada el segueixen més bots automatitzats i que no sap com deslliurar-se'n. Quique Azcona, expert en anàlisi i estratègia en xarxes socials i continguts online, li dona algunes respostes.

 • "L'In-Edit no va de música, va d'explicar la vida a través de la música"
  Escolta àudio

  "L'In-Edit no va de música, va d'explicar la vida a través de la música"

  Amb Cristian Pascual, director del festival de documentals musicals In-Edit, i el cap creatiu de Continguts i Promocions de Catalunya Ràdio, Xavi Salvà, fem un repàs històric i sonor dels 15 anys de festival. També fem una tria de les millors propostes de l'edició d'aquest any.

 • Les millors pífies dels alumnes a la xarxa
  Escolta àudio

  Les millors pífies dels alumnes a la xarxa

  Amb el nostre expert Popap, Juanjo Fernández, assessor pedagògic, fem un rànquing de les millors i més divertides pífies virals d'alumnes en exàmens i exercicis de classe.

Anar al contingut