Meteotaula

 • Per festes, Torrons i Mels Alemany, de casa seva a casa teva
  Escolta àudio

  Per festes, Torrons i Mels Alemany, de casa seva a casa teva

  És temps de torrons, és temps de compartir els deliciosos i exquisits productes de Torrons i Mels Alemany. Des dels torrons més clàssics fins als més moderns i amb possibilitat d'embolcall exclusiu. Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mels Alemany, ens aporta les darreres novetats de productes que fusionen empreses de la comarca.

  · Pregunta: Olimel és un dels productes estrella, una crema per untar. Un producte ideal per a quins àpats?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema per untar, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  És temps de torrons, és temps de compartir els deliciosos i exquisits productes de Torrons i Mels Alemany. Des dels torrons més clàssics fins als més moderns i amb possibilitat d'embolcall exclusiu. Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mels Alemany, ens aporta les darreres novetats de productes que fusionen empreses de la comarca. · Pregunta: Olimel és un dels productes estrella, una crema per untar. Un producte ideal per a quins àpats? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema per untar, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Recaredo, la singularitat dels vins escumosos Corpinnat
  Escolta àudio

  Recaredo, la singularitat dels vins escumosos Corpinnat

  Fa un any i mig sortien al mercat les primeres ampolles de Corpinnat, una marca de vins escumosos de qualitat que agrupa nou cellers del Penedès. Núria Arteaga, enòloga i responsable del Celler Recaredo, ens explica què hi ha darrere de Corpinnat, quins són els requisits d'exigència, i ho veurem amb els del Celler Recaredo.
  · Pregunta: Quina primavera de quin any va néixer Corpinnat?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Fa un any i mig sortien al mercat les primeres ampolles de Corpinnat, una marca de vins escumosos de qualitat que agrupa nou cellers del Penedès. Núria Arteaga, enòloga i responsable del Celler Recaredo, ens explica què hi ha darrere de Corpinnat, quins són els requisits d'exigència, i ho veurem amb els del Celler Recaredo. · Pregunta: Quina primavera de quin any va néixer Corpinnat? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Gaudim de la tardor a de l'Hotel i Restaurant El Puis d'Esterri d'Àneu
  Escolta àudio

  Gaudim de la tardor a de l'Hotel i Restaurant El Puis d'Esterri d'Àneu

  Ens escapem a les Valls d'Àneu, on tindrem teca i fem una estades en un raconet on la taula i el tracte familiar arriben a l'excel.lència: Els Puis d'Esterri d'Àneu. Jaume Queralt, propietari, ens parla del bell paisatge que ofereix la tardor en aquesta contrada, de la situació turística que viuen i del que ens trobarem en aquest establiment.
  · Pregunta: Els Puis d'Esterri d'Àneu és un restaurant ontrobarem peix fresc tot l'any o només fora de la temporada de caça a la zona?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador, de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens escapem a les Valls d'Àneu, on tindrem teca i fem una estades en un raconet on la taula i el tracte familiar arriben a l'excel.lència: Els Puis d'Esterri d'Àneu. Jaume Queralt, propietari, ens parla del bell paisatge que ofereix la tardor en aquesta contrada, de la situació turística que viuen i del que ens trobarem en aquest establiment. · Pregunta: Els Puis d'Esterri d'Àneu és un restaurant ontrobarem peix fresc tot l'any o només fora de la temporada de caça a la zona? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador, de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • "El llibre de la mel" Apicultura popular i plantes mel·líferes, amb fra Valentí Serra
  Escolta àudio

  "El llibre de la mel" Apicultura popular i plantes mel·líferes, amb fra Valentí Serra

  La mel ens acompanya des de temps immemorials. De la mà de la fra Valentí Serra, de Manresa, anirem més enllà del gust i tipus de mels amb curiositats i aplicacions tradicionals populars amb "El llibre de la mel".

  · Pregunta: Fra Valentí Serra és escolapi o caputxí?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. A triar pel guanyador el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La mel ens acompanya des de temps immemorials. De la mà de la fra Valentí Serra, de Manresa, anirem més enllà del gust i tipus de mels amb curiositats i aplicacions tradicionals populars amb "El llibre de la mel". · Pregunta: Fra Valentí Serra és escolapi o caputxí? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. A triar pel guanyador el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • La formatgeria Mas el Garet de Tona, productes que neixen de la terra
  Escolta àudio

  La formatgeria Mas el Garet de Tona, productes que neixen de la terra

  "El formatge neix de la terra". Sota aquesta premissa, Lluís Mauri, que és pagès, ramader i formatger, tanca tot el cercle per treballar de manera sostenible, amb autosuficiència i recuperant antigues tècniques agrícoles i ramaderes posades al dia. Amb ell sabrem com ho ha fet.

  · Pregunta: El concurs mundial de formatges, amb gairebé 4.000 participants, va donar un nombre elevat de les màximes distincions a Mas el Garet. Quantes?
  · Premi: Una ampolla de cava ecològic brut reserva 2016, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  "El formatge neix de la terra". Sota aquesta premissa, Lluís Mauri, que és pagès, ramader i formatger, tanca tot el cercle per treballar de manera sostenible, amb autosuficiència i recuperant antigues tècniques agrícoles i ramaderes posades al dia. Amb ell sabrem com ho ha fet. · Pregunta: El concurs mundial de formatges, amb gairebé 4.000 participants, va donar un nombre elevat de les màximes distincions a Mas el Garet. Quantes? · Premi: Una ampolla de cava ecològic brut reserva 2016, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Sarró de Cabra, el millor formatge de cabra de pell florida del món
  Escolta àudio

  Sarró de Cabra, el millor formatge de cabra de pell florida del món

  El formatge Sarró de Cabra, de l'empresa moianesa Montbrú, ha estat reconegut com el millor formatge de pell florida del món al World Cheese Awards. Es tracta d'un formatge fet a mà i lligat amb drap. Oriol Antúnez, mestre formatger i gerent de Formatgeries Montbrú de Moià, i Martí Padrisa, fromelier, ens descriuen aquest formatge i ens mostren el ventall de formatges que elaborem a la formatgeria Montbrú

  · Pregunta: El Sarró de Cabra ha guanyat medalla d'or mundial, però hi ha un altre producte que ha guanyat la distinció de plata. Quin?
  · Premi: Una ampolla de cava ecològic brut reserva 2016, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El formatge Sarró de Cabra, de l'empresa moianesa Montbrú, ha estat reconegut com el millor formatge de pell florida del món al World Cheese Awards. Es tracta d'un formatge fet a mà i lligat amb drap. Oriol Antúnez, mestre formatger i gerent de Formatgeries Montbrú de Moià, i Martí Padrisa, fromelier, ens descriuen aquest formatge i ens mostren el ventall de formatges que elaborem a la formatgeria Montbrú · Pregunta: El Sarró de Cabra ha guanyat medalla d'or mundial, però hi ha un altre producte que ha guanyat la distinció de plata. Quin? · Premi: Una ampolla de cava ecològic brut reserva 2016, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Sopar maridat amb vins i teatre a La Vinoteca de Can Calopa
  Escolta àudio

  Sopar maridat amb vins i teatre a La Vinoteca de Can Calopa

  Situat a Collserola, Can Calopa elabora l'únic vi que es produeix a Barcelona. També n'elabora al celler de Vallbona de les Monges. La gran novetat és el sopar maridat amb vins i teatre a la cuina. Sense desvelar cap secret, Glòria Sala, cap de comunicació, ens detalla la qualitat dels vins i algunes coses del teatre maridat.

  · Pregunta: El conreu de vinya a Collserola ja s'havia fet en el passat?
  · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté mel de romaní, taronger i farigola i mel amb gingebre i cúrcuma. Un atrevit agredolç amb mel de castanyer per alegrar amanides. Un còctel de mel amb pol·len, gelea i pròpolis, ideal per afrontar l'hivern. Dues barretes de torró endolcides amb mel. Productes premiats als Great Taste Awards.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Situat a Collserola, Can Calopa elabora l'únic vi que es produeix a Barcelona. També n'elabora al celler de Vallbona de les Monges. La gran novetat és el sopar maridat amb vins i teatre a la cuina. Sense desvelar cap secret, Glòria Sala, cap de comunicació, ens detalla la qualitat dels vins i algunes coses del teatre maridat. · Pregunta: El conreu de vinya a Collserola ja s'havia fet en el passat? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté mel de romaní, taronger i farigola i mel amb gingebre i cúrcuma. Un atrevit agredolç amb mel de castanyer per alegrar amanides. Un còctel de mel amb pol·len, gelea i pròpolis, ideal per afrontar l'hivern. Dues barretes de torró endolcides amb mel. Productes premiats als Great Taste Awards. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Celler Josep Grau, D. O. Montsant
  Escolta àudio

  Celler Josep Grau, D. O. Montsant

  Anem a terra de vins, el Priorat, per descobrir un vi de la Denominació d'Origen Montsant al celler Josep Grau. Un vins que no es corregeixen, són tal com ragen de la vinya, amb llevats ancestres i nivells molt baixos de sulfits. Les propietats, les característiques i les particularitats en les descriu Josep Grau.
  · Pregunta: Un dels negres de Josep Grau és de una varietat poc freqüent al país i a més és amb el 100% Quina varietat?
  · Premi: un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté, mel de romaní, taronger i farigola i mel amb gingebre i cúrcuma. Un atrevit agredolç amb mel de castanyer per alegrar amanides. Un còctel de mel amb pol·len, gelea i pròpolis, ideal per afrontar l'hivern. Dues barretes de torró endolcides amb mel. Productes premiats als Great Taste Awards.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem a terra de vins, el Priorat, per descobrir un vi de la Denominació d'Origen Montsant al celler Josep Grau. Un vins que no es corregeixen, són tal com ragen de la vinya, amb llevats ancestres i nivells molt baixos de sulfits. Les propietats, les característiques i les particularitats en les descriu Josep Grau. · Pregunta: Un dels negres de Josep Grau és de una varietat poc freqüent al país i a més és amb el 100% Quina varietat? · Premi: un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté, mel de romaní, taronger i farigola i mel amb gingebre i cúrcuma. Un atrevit agredolç amb mel de castanyer per alegrar amanides. Un còctel de mel amb pol·len, gelea i pròpolis, ideal per afrontar l'hivern. Dues barretes de torró endolcides amb mel. Productes premiats als Great Taste Awards. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Descobrim un vins singulars i amb molt valor afegit al darrere, Urpina de la DO Pla de Bages
  Escolta àudio

  Descobrim un vins singulars i amb molt valor afegit al darrere, Urpina de la DO Pla de Bages

  Us presentem un vi que neix del projecte d'AMPANS, una fundació que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat. Joan Soler, enòleg dels vins Urpina, ens explica els valors i les característiques del vi.
  · Pregunta: Vins Urpina està lligada a una Fundació. Quina?
  · Premi: Lot de 5 caixes variades de 10 càpsules cadascuna de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Us presentem un vi que neix del projecte d'AMPANS, una fundació que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat. Joan Soler, enòleg dels vins Urpina, ens explica els valors i les característiques del vi. · Pregunta: Vins Urpina està lligada a una Fundació. Quina? · Premi: Lot de 5 caixes variades de 10 càpsules cadascuna de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • L'Elixir, un licor de camamilla de Linyola
  Escolta àudio

  L'Elixir, un licor de camamilla de Linyola

  Us presentem un licor elaborat de camamilla, basat en receptes tradicionals però actualitzat. Un licor que es pot utilitzar com a base per fer còctels o com a ingredient culinari. Mingo Serradell, investigador i especialista en camamilla, ens ensenya les seves qualitats i propietats.

  · Pregunta: L'Elixir va rebre una medalla d'or en el certamen internacional Catavinum World Wine & Spirits Competition 2019, que es va celebrar a Vitòria competint amb vins, caves i begudes destil·lades. Però quants competidors van tenir al certamen?
  · Premi: Una ampolla de cava UBAC, brut gran reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Us presentem un licor elaborat de camamilla, basat en receptes tradicionals però actualitzat. Un licor que es pot utilitzar com a base per fer còctels o com a ingredient culinari. Mingo Serradell, investigador i especialista en camamilla, ens ensenya les seves qualitats i propietats. · Pregunta: L'Elixir va rebre una medalla d'or en el certamen internacional Catavinum World Wine & Spirits Competition 2019, que es va celebrar a Vitòria competint amb vins, caves i begudes destil·lades. Però quants competidors van tenir al certamen? · Premi: Una ampolla de cava UBAC, brut gran reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Teresa Carles Healthy Foods obre una nova planta a l'Urgell
  Escolta àudio

  Teresa Carles Healthy Foods obre una nova planta a l'Urgell

  40 anys innovant en el món de l'alimentació saludable. Aquestes és el gran bagatge de Teresa Carles, que ha revolucionat el concepte del menjar oferint més qualitat de vida amb els plats i productes que ofereix. Jordi Barri, CEO de Teresa Carles Healthy Foods, i Teresa Carles, responsable de producte i d'R+D, ens parlen de la nova planta a l'Urgell i el paper fonamental de la recerca, desenvolupament i innovació.

  · Pregunta: A quina dècada innova Teresa Carles amb la cuina vegetariana?
  · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gourmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i Torta Imperial.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  40 anys innovant en el món de l'alimentació saludable. Aquestes és el gran bagatge de Teresa Carles, que ha revolucionat el concepte del menjar oferint més qualitat de vida amb els plats i productes que ofereix. Jordi Barri, CEO de Teresa Carles Healthy Foods, i Teresa Carles, responsable de producte i d'R+D, ens parlen de la nova planta a l'Urgell i el paper fonamental de la recerca, desenvolupament i innovació. · Pregunta: A quina dècada innova Teresa Carles amb la cuina vegetariana? · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gourmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i Torta Imperial. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • És temps de Torrons amb Torrons i Mel Alemany
  Escolta àudio

  És temps de Torrons amb Torrons i Mel Alemany

  Si una cosa no pot faltar a les sobretaules d'aquests dies és una bon torró. Des dels més clàssics als gustos més agosarats que estiguin fets de manera artesanal. Torrons i Mel Alemanys ens mostra el seu tret diferencial amb una recepta del segle XIX. A més, els fruits secs de proximitat i la mel molt seleccionada hi dona un gust únic. Ferran Alemany, gerent de l'empresa, ens defineix aquesta qualitat.

  · Pregunta: La darrera fusió d'Alemanya es fa entre les comarques de la Noguera i la.....?
  · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gurmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i pastís imperial.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si una cosa no pot faltar a les sobretaules d'aquests dies és una bon torró. Des dels més clàssics als gustos més agosarats que estiguin fets de manera artesanal. Torrons i Mel Alemanys ens mostra el seu tret diferencial amb una recepta del segle XIX. A més, els fruits secs de proximitat i la mel molt seleccionada hi dona un gust únic. Ferran Alemany, gerent de l'empresa, ens defineix aquesta qualitat. · Pregunta: La darrera fusió d'Alemanya es fa entre les comarques de la Noguera i la.....? · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gurmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i pastís imperial. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • La Gurmeteria de Terrassa
  Escolta àudio

  La Gurmeteria de Terrassa

  Ens aturem a dinar o sopar a la Gurmeteria, a Terrassa. Un restaurant de bona qualitat que treballa amb productes de temporada i ofereix una carta que es va adaptant al temps de l'any. Descobrim tot el que trobarem amb Laia Castell, propietària i sommelier de la Gurmeteria.

  · Pregunta: La carta de vins de la Gurmeteria ha estat guardonada amb el Premi Cartavi els anys....?
  · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els oscar de l'alimentació gurmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gurmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i torta imperial.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens aturem a dinar o sopar a la Gurmeteria, a Terrassa. Un restaurant de bona qualitat que treballa amb productes de temporada i ofereix una carta que es va adaptant al temps de l'any. Descobrim tot el que trobarem amb Laia Castell, propietària i sommelier de la Gurmeteria. · Pregunta: La carta de vins de la Gurmeteria ha estat guardonada amb el Premi Cartavi els anys....? · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els oscar de l'alimentació gurmet. El lot conté torrons, mels monoflorals i gurmet, agredolç de castanyer i fruits secs de xocolata i torta imperial. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Priordei, l'or líquid de les Garrigues
  Escolta àudio

  Priordei, l'or líquid de les Garrigues

  L'oli és l'or daurat de les Garrigues. Priordei treballa per aconseguir l'excel·lència en tots els productes que elaborem. Un amor a la terra i al treball que, lògicament, té el seu fruit. Jordi Ciuraneta, gerent d'Agro Foods and Commerce i productors d'oli Priordei, ens explica la feina que hi ha darrere d'aquesta excel·lència i el balanç de la temporada.

  · Pregunta: La calor rècord de l'estiu va fer patir les oliveres?
  · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'oli és l'or daurat de les Garrigues. Priordei treballa per aconseguir l'excel·lència en tots els productes que elaborem. Un amor a la terra i al treball que, lògicament, té el seu fruit. Jordi Ciuraneta, gerent d'Agro Foods and Commerce i productors d'oli Priordei, ens explica la feina que hi ha darrere d'aquesta excel·lència i el balanç de la temporada. · Pregunta: La calor rècord de l'estiu va fer patir les oliveres? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Pallars, terra de corder
  Escolta àudio

  Pallars, terra de corder

  "Terra de corders" és un llibre que mostra una tradició mil·lenària: la transhumància. Parla de l'aprofitament d'un dels recursos més preuats dels nostres avantpassats: l'"herba fresca". Obrim el llibre i passem les pàgines amb Jordi Però, fotògraf, i Dolors Etxalar, tècnica del programa "Al teu gust aliments del Pallars".

  · Pregunta: Com s'anomena la raça de corder del Pallars?
  · Premi: Lot gourmet amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  "Terra de corders" és un llibre que mostra una tradició mil·lenària: la transhumància. Parla de l'aprofitament d'un dels recursos més preuats dels nostres avantpassats: l'"herba fresca". Obrim el llibre i passem les pàgines amb Jordi Però, fotògraf, i Dolors Etxalar, tècnica del programa "Al teu gust aliments del Pallars". · Pregunta: Com s'anomena la raça de corder del Pallars? · Premi: Lot gourmet amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut