Xai i corder, corder i xai
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Xai i corder, corder i xai

Aquest dijous farem tertúlia al voltant d'aquest animal amb tanta cultura culinària però que no passa pels millors moments pels canvis alimentaris i gastronòmics. En parlem amb la Dolors Etxalar, de l'ajuntament de Tremp, Raul Gil, professor de cuina del CIB I Jaume Montanuy, criador de corders al Pallars. Al "Què es cou?" parlem amb l'Ester Gomis, pagesa de Ca Rosset de Vilallonga del Camp, que ens parla de com ha anat la collita d'oli i d'avellanes d'enguany i a la "Best list dels Països Catalans" parlem amb Marc Ribas, el xef de "Cuines" de TV3, que ens explica què és "La Taverna del Ciri".

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA