Repassem els grans discos de la història amb l'Àlex Torío, realitzador del programa "El fotimer", d'iCat, que acaba de publicar el llibre "L'era dels àlbums". Frank Sinatra, Elvis Presley, Bob Dylan, Els Beatles...
ESCOLTA-HO ARAAquesta setmana la Marina Porras, llibretera, crítica literària i professora a la Universitat Pompeu Fabra, troba una excusa per reivindicar la figura paterna: "Panxacontent", la novel·la de l'escriptor i humorista David Sedaris publicada per Comanegra.
Amb la Marina Alaminos, viatgem fins al 29 de març del 2013, el dia en què El Celler de Can Roca es va convertir en el millor restaurant del món. La crítica gastronòmica Rosa Rodon explica per què va suposar un abans i un després per a la cuina dels germans Roca.
Analitzem l'actualitat d'aquest diumenge, 28 d'abril, a la tertúlia d'"El suplement" amb Marc Molins, Núria Orriols, Ana Pardo de Vera i el corresponsal de Catalunya Ràdio a Madrid Pol Marsà. Tots els detalls sobre com es viuen dins del PSOE les últimes hores abans de saber-se la decisió sobre una possible dimissió de Pedro Sánchez.
Hi ha centenars de varietats d'ensaladilla russa. Cadascú la fa al seu gust i amb el seu estil, però hi ha passos que cal seguir i ingredients que val més evitar, si volem que sigui de 10. En parlem amb en Pep Nogué; Ariadna Rodrigo, de Fooding BCN, i Miguel Moreno, de BCN Gourmet.
Els culers sempre recordaran Tito Vilanova com l'entrenador de la Lliga dels 100 punts, el primer d'alinear 11 jugadors formats a la Masia i el relleu de Pep Guardiola a la banqueta blaugrana en un dels moments més dolços de la història del club. Però aquesta història d'amor es va torçar fa deu anys, quan en Tito ens va deixar. El recordem amb el seu fill, Adrià Vilanova, que ha heretat la passió pel futbol del seu pare i és jugador del FC Andorra.