Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Argimon: "Ens preocupa l'oci nocturn. Potser, en determinades hores haurem de beure a casa"

Argimon: "Ens preocupa l'oci nocturn. Potser, en determinades hores haurem de beure a casa"

Salut Pública valora la possibilitat de limitar les reunions socials a altes hores de la nit com a mesura per tallar els contagis de coronavirus. Ho ha dit Josep Maria Argimon, nou secretari de Salut Pública. El doctor Argimon ha explicat: "Si ens trobem entre 6 i 7 persones, tampoc no ho hem de fer a altes hores de la nit. La socialització a la nit és diferent." Argimon diu, però, que la intenció no és prohibir sinó apel·lar a l'autoresponsabilitat de cadascú.
Quant a les proves de detecció que es fan, actualment es fan 10.000 PCR al dia a Catalunya i la previsió és arribar a les 30.000 de manera gradual.
El doctor Argimon ha recordat que el rastreig és "una eina molt important" però que "la vacuna que tenim avui, i almenys durant 10 mesos, és mascareta, mans netes i distància".
Josep Maria Argimon ha dit: "Al confinament domiciliari no hi hem de tornar, que no vol dir que no hi tornem. Som una societat madura."

TEMES:
Top CatRàdio
Anar al contingut