Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 16/09/2021

Durada: 1 h
16/09/2021
08.15: ENTREVISTA a Isabel Rodríguez, portaveu del govern espanyol i ministra de Política Territorial.

08.45: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Esperanza García, exdiputada del PP; Mireia Boya, exdiputada de la CUP; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Santi Vila, exdiputat de CiU, i Quim Forn, exconseller.

CONNEXIONS amb els partits per valorar la taula de diàleg. Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball; Míriam Nogueras, portaveu de Junts per Catalunya al Congrés; Mireia Vehí, portaveu de la CUP al Congrés; Jaume Asens, president del grup d'Unides Podem al Congrés; Nacho Martín Blanco, portaveu de Ciutadans al Parlament, i Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.20: PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal.

CONTINUACIÓ TAULA

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

11.06: MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, les renúncies a les herències han augmentat a Catalunya l'últim any. Quant costa heretar? En parlem amb el degà del Col·legi de Notaris de Catalunya, José Alberto Marín, i amb la Montse, que va haver de vendre el pis per poder fer front a les despeses de l'herència.

11.12: CINEMA I TELEVISIÓ amb Àlex Gorina, Santi Villas, Tono Hernández i Rebeca Rodríguez. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Oriol Parreño, subdirector i presentador del programa "Fake night", que s'estrena aquest dijous, a les 22.45, després de "Polònia".

Àudios

Vídeos