Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 19/10/2022

Durada: 1 h
19/10/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou les CONNEXIONS amb Marta Corbalan, per la prèvia de la sessió de control al Parlament, i amb Marina Romero, per parlar del col·lapse de persones en llista d'espera per examinar-se del carnet de conduir, i Elisabet De Lamo, professora de l'autoescola Anxaneta de Vilafranca.

08.43: BLOC de CULTURA, que inclou l'ENTREVISTA als Antònia Font, que parlaran del concert de dissabte i anunciaran nous concerts, amb Pau Debon, veu, i Joan Miquel Oliver, guitarra i compositor.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Joan Foguet, periodista i consultor; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid; Álex Sàlmon, periodista, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

09.05: ENTREVISTA a Carles Riera, diputat de la CUP i secretari tercer de la mesa del Parlament, per repassar l'actualitat política.

09.30: CONTINUACIÓ TAULA amb CONNEXIÓ amb Marta Corbalan des de la sessió de control al Parlament, on el president Pere Aragonès informarà el Parlament de la remodelació del govern.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics.
Avui parlem de la lingüística forense amb Sheila Queralt, lingüista forense.

11.06: CUINA DE RESISTÈNCIA amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, la carbassa.

11.15: SÈRIES I PSICOLABIS amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, estrenes de sèries i valoració del final d'"Els anells de poder".

Àudios

Vídeos