Cuina fàcil, amb Marc Gascons
Cuina fàcil: peixos de proximitat
Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i del restaurant Informal de Barcelona, parlem de peixos de segona categoria, igual de bons però menys coneguts i que, a més a més, es poden trobar a la nostra costa.
Cuina fàcil: plats sans en 2 minuts
No us perdeu les receptes que ens ha explicat el nostre cuiner de capçalera, en Marc Gascons, xef d'Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona. Podreu fer plats sans en dos minuts!
Cuina fàcil: gelats, sorbets i granissats
Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i també del restaurant Informal a l'hotel The Serras de Barcelona, aprenem a fer gelats, sorbets i granissats.
"Cuina fàcil": gaspatxo, sopes fredes i sucs... transparents!
Amb en Marc Gascons, xef d?Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona, parlem de gaspatxos, sopes fredes i trucs per sorprendre amb sucs transparents.