Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Si veus ciclistes a la porta d'una cafeteria vol dir que el cafè és bo

Durada: 1 h
01/10/2023
El mon del ciclisme està directament relacionat amb el cafè d'especialitat. Per què? Ens ho explica Tomi Misser, una llegenda del ciclisme de muntanya. També visitem Café de Finca, pioners a introduir a Espanya el cafè d'especialitat. El seu fundador, Jonathan Moral, reflexiona sobre la relació entre cafè i esport. I Sofía Melgar, metge especialista en Anatomia Patològica i tercera generació d'una família de caficultors a Hondures, ens explica la relació entre cafè i salut. El periodista Arturo Puente dissecciona grans indústries alimentàries catalanes i comença amb Casa Tarradellas: la història de com una granja familiar d'Osona s'ha convertit en un imperi de l'alimentació gràcies, en bona part, a les pizzes. Carme Gasull i el pastisser Toni Vera, de la pastisseria Mervier Canal, ens expliquen la història i la feina que hi ha darrere d'un bon croissant. I ens sumem a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs d'Amposta, amb l'especialitat del restaurant Som de Tapes i Vins.

Àudios