El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de rebre la seva primera estrella Michelin
L'actor Pol López, que aquests dies representa "Tot esperant Godot" a la Sala Beckett, se sotmet al "Nyap o top?" de Gerard Jubany i tasta una delícia índia del Carrefour que es prepara en 2 minuts al microones: pollastre tikkà masala amb arròs basmati. Serà aquest producte una delícia o bé un nyap?
Edició especial del "Nyap o top" des del mercat del Ninot, concretament des de la parada de "La Bikineria", del xef Joan Gurgui, on el periodista Òscar Broc tasta un bikini de dònut farcit de formatge Cheddar i de guanciale. Aquest producte deu ser un nyap o bé una genialitat?
Dues víctimes se sotmeten al "Nyap o top", de Gerard Jubany: la primera, el cuiner televisiu Marc Ribas, al capdavant dels programes de TV3 "Cuines" i "Joc de cartes", i la segona, el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol. Tots dos tasten una xocolata que ve d'Astorga, feta a base d'un producte típic de la zona. Quin serà el seu veredicte?
Cristina Jolonch, periodista de referència del món gastronòmic, acaba de publicar "De carne y hueso. Conversaciones sobre la gastronomía y la vida?" (Libros de Vanguardia), un recull de 40 de les entrevistes a personatges del món de la gastronomia i a alguns que no en formen part, que ha escrit al Canal Comer de l'edició digital de La Vanguardia. La convidem per parlar-ne i també perquè tasti un marmitako al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. Aquest producte resulta un nyap o bé una genialitat?