Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Les Cols: la família que cuina l'ànima de la Garrotxa

Durada: 52 min
24/12/2023
Especial Nadal des del restaurant Les Cols, a la Garrotxa! El restaurant caníbal es trasllada a Olot, a la Garrotxa, per celebrar el Nadal amb la família Puigvert Puigdevall. Amb la Martina Puigvert, cap de cuina de Les Cols i millor cuinera jove 2023, segons la guia Michelin, collim verdures al seu hort de la Vall de Bianya. Després anem fins al restaurant i entrem a la cuina, on se sumen a la conversa les germanes: la Clara Puigvert, que s'encarrega del servei de sala, i la Carlota Puigvert, que porta la partida de postres al restaurant. La seva mare, la Fina Puigdevall, ens dona un cop de mà mentre ens explica com l'ha influït la manera de cuinar de la seva mare, l'àvia Clara. També parlem amb el pare, en Manel Puigvert, que és l'ideòleg de Les Cols i descobrim que justament el 24 de desembre és el seu aniversari!

Àudios