Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Josep Lluís Penadès, de periodista a influencer gastronòmic

Durada: 1 h 2 min
21/03/2024
Josep Lluís Penadès és un "Delicioso mundo", un periodista que va deixar l'escena de la televisió pública per embrancar-se en aquest món de les xarxes socials. Amb 33.500 seguidors a Instagram i 10.000 subscriptors a YouTube, es passa el dia anant a tastar les millors propostes de restaurants de Catalunya per explicar-les amb un estil periodístic i distès. També parlem de com han de ser les millors creps i quins són els top 5 de les creps més venudes. L'Òscar Gómez ens porta un restaurant d'entrepans de Barcelona a la "Guia Virginias", l'Imma Puigcorbé ens porta el seu tuit rural, en Jordi Esteve de Rim el seu mos de poesia lliure, i farem parada i fonda a Vilajuïga per conèixer una de les poques aigües amb gas natural de Catalunya.

Àudios