Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Disfrutar: l'ou ferrat com no l'has menjat mai

Durada: 58 min
17/09/2023
La cuina per dins del restaurant dirigit pels cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch. Entrem a la cuina del Disfrutar, dirigit pels cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, que acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia de la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia. Parlem amb Oriol Castro mentre dirigeix el servei del dia. Jordi Vilà, cuiner de l'Alkimia i d'Al Kostat, s'ha proposat que ens tornem a enamorar de la cuina tradicional catalana i ens vol seduir amb un plat de mongeta tendra amb patates; el vi el posarà la sommelier Clara Antúnez; i el pa, el forner Daniel Jordà. El crític Philippe Regol ha visitat el Somiatruites, a Igualada, i Cal Fuster, a Serrateix. I descobrim la frase caçada al vol del Salvador Garcia-Arbós.

Àudios