"El Dijous Gras, botifarra menjaràs". "El Dijous Llarder, botifarra menjaré". Les dites ho diuen clar, i és que Dijous Gras és el dia de la botifarra d'ou, però també de la truita -amb botifarra d'ou o sense- i de la coca de llardons. Si es vol començar el Carnaval amb força, no pots deixar de fer algunes de les receptes que TV3 ha proposat en diferents programes: truites, coques, llardons, botifarrres...   Truites Truita de Dijous Gras, de Marc Ribas.   Truita de carbassó amb botifarra negra, d'Isma Prados.   Coques de llardons   Coca de llardons i pinyons, de Gessami Caramés a "Cuines"   Coca de llardons, de Gessamí Caramés a "Cuines".   Full de llardons, de Gessamí Caramés i Marc Ribas a "Cuines".   Coca amb llardons, de l'Antiga Casa Padreny (Reus) a "Cuines".   Coca de sobrassada amb mel i llardons, de Rosa Munné -Cuines de casa-, a "Cuines".   Coca de llardons. Mireia Carbó. "Tot es mou"   La coca de llardons.  Leo Roure (Cuines de casa). "Cuines" Coca de llardons, d'Isma Prados a "Cuina x solters"   I una última recepta, de regal! Botifarra d'ou disfressada amb romesco i calçots, d'Eduard Losilla, de Buktifarra, a "Cuines".