Ingredients per a quatre persones 1/2 quilo de bacallà esqueixat 1 raig d'oli d'oliva extra verge 1/2 litre d'oli de girasol 4 grans d'all 1 dl llet sencera   Preparació   Dessaleu el bacallà amb un parell d'aigües. Escorreu-lo bé.   En un cassó amb un raig d'oli d'oliva extra verge, feu-hi ofegar sense que agafin color els alls laminats.   Tot seguit, tireu-hi el bacallà i doneu-li un tomb que es cogui lleugerament.   Quan comenci a treure aigua, traieu el cassó del foc i amb l'ajuda d'un morter aneu esmicolant el bacallà que es faci una pasta.   Aneu afegint a poc a poc, un fil d'oli i aneu triturant i lligant com si es tractés d'una maonesa.   Mentre aneu lligant amb l'oli, aneu incorporant petits raigs de llet.   Quan la brandada estigui ben lligada i ferma, ja podeu parar.   Poseu-la en petites cassoletes i serviu-lo amb unes bones torrades de pa de pagès.