Un noi de 22 anys n'atropella un altre, que ha mort, en un "botellón" a Castelldefels

El conductor va començar a córrer a gran velocitat fins que va perdre el control i va atropellar un noi, que va morir, i una noia, que va quedar ferida greu
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Un grup d'amics recordava aquesta tarda en Dani, mort atropellat aquesta matinada.

La policia local de Castelldefels, al Baix Llobregat, ha detingut un jove de 22 anys, acusat d'haver-lo atropellat i haver ferit greument una noia quan participava en un "botellón" en un aparcament a l'aire lliure del municipi. Després de l'incident, el conductor, que coneixia la víctima, va fugir amb el seu vehicle.

Els fets van passar a les 4.37 de la matinada d'aquest dissabte, en un aparcament al costat del Canal Olímpic, on hi havia un grup de joves escoltant música i consumint begudes alcohòliques.

Segons els testimonis, un dels joves va agafar el seu vehicle i va començar a córrer a gran velocitat fins que va perdre el control i va atropellar un noi de 21 anys, que va morir, i una noia, que va quedar ferida greument i va ingressar a l'Hospital de Bellvitge.

El conductor va fugir, però més tard va ser detingut per la policia local i va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

L'acusen dels delictes d'homicidi per imprudència greu, lesions greus i omissió del deure d'auxili. El detingut l'han traslladat a la comissaria dels Mossos, que en les pròximes hores el posaran a disposició judicial.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut