L'avinguda del Paral·lel quedarà tallada al trànsit a partir de dos quarts de quatre de la tarda (Ajuntament de Barcelona/Marc Lozano)

Totes les afectacions de la mobilitat pels actes i la manifestació de la Diada

Els talls de trànsit més importants tindran lloc a la tarda, amb motiu de la manifestació
Redacció Actualitzat
TEMA:
11S

Els diferents actes de la Diada provocaran alteracions al trànsit tant per als vehicles privats com per al transport públic.

Les afectacions més importants seran a la tarda, amb motiu de la manifestació convocada per l'ANC. A partir de les 15.30 es talla completament el trànsit a l'avinguda del Paral·lel, on l'organització ha habilitat els diferents trams o punts de trobada.

També quedaran tancades les sortides 21, en els dos sentits, i 22, només en sentit Llobregat, de la ronda del Litoral.

La manifestació sortirà de l'avinguda Paral·lel i acabarà davant de l'estació de França (ANC)

La plaça de les Drassanes, el passeig Colom i el passeig d'Isabel II, per on transcorrerà la manifestació, també quedaran tallats al trànsit durant el recorregut dels manifestants.

Una vintena de línies d'autobús quedaran afectades durant la tarda, i es recomana fer servir el metro, que reforçarà el servei.

A partir de les vuit del vespre, amb motiu de l'acte institucional de la Generalitat a la plaça Puig i Cadafalch, es tancaran els accessos a peu a la zona monumental des de la Font Màgica fins al Museu Nacional d'Art de Catalunya. També queda suspès l'espectacle de la Font Màgica.

ARXIVAT A:
11S Trànsit Transport públic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut