Rosell: "Amic Tito, moltes gràcies. Com i quant hem après de tu, especialment aquests últims mesos!"

Sandro Rosell, expresident del F. C. Barcelona, s'ha acomiadat de Tito Vilanova en una carta publicada a "La Vanguardia" on destaca les lliçons de vida de l'extècnic blaugrana. El qui va apostar per Vilanova com a tècnic del Barça quan va marxar Guardiola recorda els últims moments que va viure amb Tito.
Actualitzat

Sandro Rosell, expresident del F. C. Barcelona, s'ha acomiadat de Tito Vilanova en una carta publicada a "La Vanguardia" on destaca les lliçons de vida de Tito. "Amic Tito, moltes gràcies. Com i quant hem après de tu, especialment aquests últims mesos! Ha estat un plaer per nosaltres que compartíssim converses, trobades, dinars, sopars, calçotades, cafès o una cervesa. I en cada una tu ens donaves lliçons de vida". Així arrenca la carta del qui va apostar per Vilanova com a primer entrenador del Barça quan va marxar Josep Guardiola.

També destaca la preocupació de Tito no per ell mateix sinó pels seus, per la seva família, els seus amics i l'interès per aportar la seva vàlua i professionalitat al futur del Barça, des del primer equip fins al futbol formatiu. "La teva generositat ha estat immensa, i de la gent que jo he conegut molt pocs es poden comparar amb tu. Pensant en els altres i donant als altres el protagonisme fins a l'últim sospir. Ho vam parlar moltes vegades i, Tito, és tal com dèiem: tu has sembrat i has recollit. Els teus amics, molts i bons, estan amb tu, i no caldrà que pateixis ja que els teus amics et cuidaran del que més estimes, la teva família, i recordaran el teu lema: 'Seny, pit i collons'", afegeix a la carta.

Rosell recorda que va poder estar amb Vilanova en els últims moments: "Vaig poder parlar amb tu moments abans que comencessis el teu son profund i etern. Probablement la millor i pitjor conversa que he tingut mai". L'expresident agraeix a l'extècnic blaugrana haver-li pogut dir adéu: "Mai oblidaré el fet d'haver-me pogut acomiadar de tu, sabent que un dia ens tornarem a veure. Fins aleshores, Tito, rep un petó molt fort d'un altre dels molts que també t'estimen", conclou la carta. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut