Nacho Martín Blanco durant la comissió de control de la CCMA al Parlament

Polèmica al Parlament quan Ciutadans ha titllat Arran d'"organització terrorista"

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha rebut els retrets d'ERC i del mateix director de TV3 en plena comissió de control de la CCMA al Parlament
Marc Prats Actualitzat
TEMA:
Cs

Discussió i retrets avui al Parlament al voltant de la participació de Núria Martí, portaveu d'Arran, al programa "Preguntes freqüents" de TV3. La polèmica s'ha viscut a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El representant de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, en una de les intervencions que fan els grups parlamentaris, ha criticat que aquest programa entrevistés Núria Martí, portaveu de l'organització juvenil Arran.

"És inadmissible que s'entrevisti amb guant de seda el representant d'una organització terrorista i antidemocràtica, que rebenta a cops de martell les seus d'altres partits polítics."


Aquestes afirmacions han provocat un toc d'atenció del director de TV3, Vicent Sanchis:

"Arran no és una organització terrorista perquè ho digui vostè, perquè si ho fos no seria legal, vostè està faltant a la veritat quan afirma això, i si ho creu així, presenti una denúncia perquè deixin de ser legals."

 


Les acusacions de Ciutadans cap a Arran també han comportat una protesta d'ERC. La diputada Raquel Sans ha demanat a Martín Blanco que retirés el qualificatiu de "terrorista", i l'ha advertit que el seu grup presentaria una queixa a la mesa del Parlament.

Durant la mateixa sessió, Ciutadans, PP i PSC han retret també al director de TV3, Vicent Sanchis, que el programa "Està passant" comparés en un gag els Mossos amb gossos. De fet, aquest gag va ser portat a la Fiscalia per delicte d'odi. El director de la cadena ha dit que quan "es travessa la franja del mal gust o la falta de respecte, ho comentem".

 

ARXIVAT A:
Cs Arran ERC Tv3 Parlament de Catalunya
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut