Kevin Spacey torna a ser acusat d'agressions sexuals, aquest cop en un documental (Europa Press)

Noves acusacions d'agressió sexual a Kevin Spacey: 10 homes l'assenyalen en un documental

La cadena Channel 4 emetrà el programa aquesta setmana, tot i les queixes a través de la xarxa de l'actor, que va ser absolt fa un any en un judici per agressió sexual
Redacció
TEMA:
Agressió sexual

Els problemes de Kevin Spacey amb la justícia per suposats delictes sexuals no s'acaben. El juliol del 2023, un tribunal de Londres el va absoldre de nou càrrecs per agressions sexuals a quatre homes, suposadament, entre el 2001 i el 2013.

Ara, però, han sortit a la llum noves acusacions contra el conegut actor. I és que amb el nom "Spacey unmasked", (que podríem traduir per "Spacey desemmascarat"), el canal britànic Channel 4 té previst emetre, aquest dimarts 7 i aquest dimecres 8 de maig, un documental que recull el testimoni de deu homes que presumptament van ser agredits sexualment per l'intèrpret.

Cap de les víctimes que hi apareixen va participar en el judici de l'any passat, i tots els homes, excepte un, acusen Spacey per primera vegada.

 

Resposta a la xarxa

Mentre el documental està a punt d'emetre's, l'actor nord-americà ha carregat contra la cadena britànica Channel 4 en una extensa piulada a X, on demana més temps per poder rebatre les acusacions que se li formulen i més detalls sobre les suposades agressions que s'hi descriuen:

Per l'actor nord-americà la cadena britànica no està actuant d'una manera honesta i hauria de deixar-li el temps suficient per justificar i matisar els fets que apareixen al documental, alguns dels quals es remunten a fa 48 anys.

Malgrat les queixes de Kevin Spacey, Channel 4 pensa emetre el documental "Spacey unmasked" el dia i l'hora que tenia previstos.

ARXIVAT A:
Cinema Agressió sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut