L'accident mortal ha estat al quilòmetre 457 de l'N-2 (Google Maps)

Mor una conductora en un xoc frontal a l'N-2 a Alcarràs

La dona, que viatjava amb els seus dos fills, menors, que han quedat ferits, és la 36a víctima mortal de trànsit a les carreteres catalanes aquest any
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Una dona de 39 anys, veïna d'Alcarràs, ha mort aquest dissabte a la tarda en un accident de trànsit en aquest municipi del Segrià quan, per causes que encara s'investiguen, hi ha hagut un xoc frontal entre dos turismes a la carretera nacional 2. 

L'accident ha passat al punt quilomètric 457, cap a un quart de set de la tarda. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís passat un quart i cinc de set.

La dona viatjava amb els seus dos fills, de 3 i 6 anys. El més petit ha quedat ferit crític. Tots dos han estat traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els dos ocupants del segon vehicle han quedat ferits menys greus i els han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), inclosos dos helicòpters medicalitzats i el servei de suport psicològic.

A causa de l'accident, l'N-2 ha quedat tallada en els dos sentits fins després les deu del vespre.

Aquest accident eleva fins a 36 el nombre de les persones mortes per accidents de trànsit en vies interurbanes de Catalunya durant el 2024.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut