La justícia alemanya obre un sumari a Ullrich i Sevilla per l'escàndol del dopatge

Continua l'escàndol del dopatge al voltant del ciclisme. La fiscalia de Bonn (Alemanya) ha obert un sumari contra el ciclista espanyol Óscar Sevilla i el fins ara company d'equip Jan Ullrich. Els dos ciclistes estan relacionats amb la xarxa de dopatge desmantellada a l'Estat espanyol i coneguda com a "Operació Port". A més, el preparador físic de l'alemany, Rudy Pevenage, també ha estat inclòs en el procés per presumpta estafa contra el conjunt del T-Mobile.
Actualitzat

Segons el setmanari "Focus", els investigadors germànics esperen l'arribada des de l'Estat espanyol dels protocols de les escoltes telefòniques que, presumptament, proven la relació entre Ullrich i el metge espanyol i figura clau de l'escàndol del dopatge Eufemiano Fuentes.

D'altra banda, Jan Ullrich, vencedor del Tour del 1997, ha acceptat l'acomiadament de l'equip T-Mobile i ha renunciat a una indemnització milionària per abandonar la formació alemanya. Ullrich va ser despatxat el 20 de juliol passat, setmanes després de quedar exclòs per disputar la ronda francesa.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut