Treballs a la B-40, a l'alçada de Viladecavalls (ACN/Albert Segura)

La B-40 entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat s'inaugurarà divendres que ve

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha anunciat que el tram del Quart Cinturó entrarà en funcionament el dia 16
Redacció/ACN
TEMA:
Infraestructures

Després de molts anys d'espera, divendres vinent, 16 de febrer, s'obrirà finalment el tram de la B-40 entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat.

Ho ha anunciat el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, a través d'un missatge a les xarxes en què ha destacat que "els principals motors industrials de Catalunya" quedaran units amb un tram que ha qualificat de "clau per a la mobilitat del Baix Llobregat i el Vallès Occidental":
 

 

La infraestructura, molt reivindicada a la zona afectada, ha acumulat molts retards en les obres i possibles dates d'inauguració. Amb la inauguració, acaben gairebé quinze anys d'execució.

La B-40 o Quart Cinturó és una infraestructura en marxa des del 2009 que ha acumulat diversos ajornaments. Amb l'estrena d'aquest tram, es culmina la unió entre Abrera i Terrassa. El tram en qüestió és un ramal d'uns sis quilòmetres, dels quals 1,3 són dins d'un túnel.

Tant les intervencions entre Olesa de Montserrat i Abrera com les que hi ha entre Viladecavalls i Terrassa ja s'han acabat. En total, són 13,2 quilòmetres d'autovia.

Un cop hagi entrat en funcionament el tram entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat, encara quedarà pendent la continuïtat de la ronda Nord cap a Terrassa i Sabadell.

 

 

 

ARXIVAT A:
Infraestructures
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut