Bombers lluitant contra el foc en una nau industrial, aquest dimecres a Abrera (Bombers)

Controlat l'incendi en un magatzem de ferralla al polígon industrial Barcelonès d'Abrera

El foc ha començat poc abans de les 10 del matí, i 14 dotacions dels Bombers treballen en l'extinció del foc i per evitar que s'estengui a les empreses del costat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Incendis

Un incendi en una nau del polígon industrial Barcelonès del municipi d'Abrera, al Baix Llobregat, ha mobilitzat 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar-lo.

L'incendi ha començat en un magatzem de ferralla de la nau industrial, on es cremen les fustes acumulades a l'exterior i a l'interior, i no hi ha hagut ferits ni de moment ha calgut fer cap mena de desallotjament.

En l'incendi i en les feines de control perquè el foc no s'estengui hi participen també agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia local d'Abrera:


En un primer moment s'ha parlat que l'incendi podria afectar la circulació de l'autovia A-2, que passa pel costat del polígon, però al final això no ha passat i no ha calgut ni tallar-la ni desviar-ne el trànsit.

Cap a dos quarts de 2 els bombers han dit que el foc ha fet ensorrar la nau i encara no hi han pogut entrar, però que l'incendi ja està controlat:

L'incendi al polígon industrial Barcelonès d'Abrera, aquest dimecres, vist des de Terrassa

 

 

 

ARXIVAT A:
Incendis
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut