Homenatge a l'aeroport del Prat a les víctimes de l'avió estavellat als Alps

Els ministres d'Afers Estrangers d'Espanya, Alemanya i França, i la vicepresidenta del govern català han fet una ofrena floral davant la T2 de l'aeroport, des d'on es va enlairar l'avió per última vegada
Redacció Actualitzat

Abans de començar la Cimera Euromediterrània a Barcelona, els caps de la diplomàcia d'Espanya, José Manuel García-Margallo; Alemanya, Frank-Walter Steinmeier, i França, Laurent Fabius, han participat a l'aeroport del Prat en un acte d'homenatge a les víctimes de l'avió de Germanwings estavellat als Alps. A l'acte també hi ha assistit la vicepresidenta del govern, Joana Ortega.

Els ministres dels tres països i la vicepresidenta de l'executiu català han fet una ofrena floral en memòria de les 150 víctimes, davant del mosaic de Joan Miró, a la terminal 2 de l'aeroport, des d'on es va enlairar l'avió per última vegada.

Mentrezstant, aquest dilluns, el setmanari "Bild am Sontag" publica que els metges de Lufthansa havien recomanat fer un seguiment psicològic a Andreas Lubitz, el copilot de l'avió estavellat. L'informe deia que calia fer-li aquest seguiment per l'episodi greu de depressió que va tenir el 2009, durant la seva formació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut