Una treballadora d'Amazon va trobar la gata dins d'un paquet de devolució, en un centre logístic de Los Angeles (Reuters/Michaela Rehle)

Envien per error una gata dins un paquet on s'havia colat i la rescaten una setmana més tard

La família de Utah, als Estats Units, feia dies que la buscava per tot el veïnat i no era conscient que l'havia enviat, per error, a mil quilòmetres de distància
Redacció Actualitzat
TEMA:
Estats Units

A partir d'ara els Clark, una família de Utah, als Estats Units, sempre comprovaran "fins a tres vegades" --asseguren-- el contingut dels paquets que enviïn per correu abans de tancar-los. I és que acaben de recuperar la seva gata, la Galena, després d'enviar-la accidentalment a més de mil quilòmetres de distància dins d'un paquet que retornaven a Amazon.

La gata va sobreviure miraculosament una setmana dins la caixa fins que va ser detectada per una treballadora de la companyia, que la va rescatar i la va portar al veterinari. Com que l'animal té xip identificatiu, van poder avisar la família, que feia dies que la buscava per tot arreu i que de seguida va agafar un vol fins a Los Angeles, a Califòrnia, per recuperar la seva mascota.

La Brandy, la treballadora d'Amazon que va trobar el felí en obrir la caixa de devolució, que contenia cinc parell de botes de treball, se'n va fer càrrec fins a l'arribada dels seus propietaris, l'endemà.

Els Clark encara no saben com no se'n van adonar, abans d'enviar el paquet, que la Galena s'hi havia colat a dins. Per això asseguren que a partir d'ara comprovaran cada enviament, i també recomanen a tothom identificar les seves mascotes per poder-les recuperar en cas d'un incident similar.

El felí va desaparèixer de casa a Utah el passat 10 d'abril i la família va penjar cartells i va mobilitzar el veïnat i també la policia, per trobar-lo, però tot va ser inútil, segons han explicat els seus propietaris a la cadena de TV KSL:


L'animal, tot i portar una setmana sense menjar ni beure, estava en prou bon estat de salut. Per sort, entrava aire a la caixa per una petita esquerda i durant el trajecte no va patir condicions extremes --ni es va congelar ni va patir massa calor.

La seva propietària, Carrie Clark, ha assegurat en una entrevista que primer va pensar que la trucada era una broma, però que després li va caure la cara de vergonya en ser conscient del seu descuit.

També ha explicat que la retrobada va ser "increïble", que l'animal estava molt espantat però que "va deixar de tremolar a l'instant" i es va relaxar als seus braços quan el va poder agafar de nou.

 

ARXIVAT A:
Estats Units Amazon
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut